Programmasymbool

Wanneer Kaspersky Password Manager actief is, wordt het programmasymbool in de menubalk weergegeven. Als het programmasymbool inactief is, is de kluis vergrendeld en zijn uw gegevens niet beschikbaar. U hebt alleen toegang tot uw gegevens wanneer de kluis is ontgrendeld. Om de kluis te ontgrendelen, moet u het hoofdwachtwoord invoeren. Als uw apparaat Touch ID ondersteunt en Touch ID is ingeschakeld in Kaspersky Password Manager, kunt u de voorziening ook gebruiken om de kluis te ontgrendelen.

Het symbool van Kaspersky Password Manager vervult de volgende functies: